De club heeft inmiddels Toyota, Mazda, Kia en Bentley alsmede de grotere Britse dealerketens Vertu Motors, Lookers, Group 1 Automotive, TrustFord en Vantage Motor Group als leden weten binnen te halen. Julia Muir, die al jaren in de autosector werkt en tegenwoordig les geeft aan Loughborough University Centre for Automotive Management: "We zijn een club van progressief vooruit denkende bazen van dealers en fabrikanten. Ik ben sterk van mening dat er niet zoiets is als de vrouwelijke markt. Vrouwen maken de helft van de bevolking uit. Het is wel erg gemakkelijk geworden om te roepen: "Er werken niet veel vrouwen in de sector dus daarom begrijpen we de vrouwen markt ook niet." Zij stelt ook dat de werkomgeving prettiger wordt als er meer evenwicht tussen de geslachten bestaat. "Dat weerspiegelt het leven buiten de dealer, het leven in het algemeen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding