Deze finalisten worden op korte termijn grondig aan de tand gevoeld door de Awardcommissie. Tijdens dit gesprek krijgen ze uitgebreid de mogelijkheid om hun nominatie toe lichten. Een overzicht van de drie overgebleven kandidaten: Henk

 

Henk Schmidt (productmanager mobility, Belastingdienst)

Henk Schmidt is vanaf 2011 verantwoordelijk voor het product vervoer met een wagenpark van 1530 auto’s, 29.000 mobiliteitskaarten en besteed ook veel tijd aan lokale mobiliteitsplannen (w.o. parkeerbeleid). Via een integrale benadering, waarbij ook het declaratieverkeer is betrokken, probeert hij vooral te sturen op reisgedrag, efficiency, duurzaamheid en is hij voortdurend bezig met innovatieve producten zoals een persoonlijk reisadvies app, inzet van E bikes en slimmer delen van auto’s.

Miranda

Miranda Koning (contractbeheer, Ymere)

Miranda Koning is verantwoordelijk voor het huidige vernieuwende functie overschrijdende vervoersplan waarin Ymere beschrijft hoe zij omgaat met zakelijke reisbewegingen. In dit vervoersplan is de balans gevonden tussen het toekennen en gebruiken van (vervoers-) middelen en de kernwaarden van Ymere waarbij betaalbaar wonen centraal staat.

 

AaronAaron de Git (mobility manager, CRH)

Aaron de Git, is sinds 2013 als mobility manager verantwoordelijk voor het wagenpark en mobiliteit in Nederland en België. Aaron heeft binnen CRH het mobiliteitsbudget (incl. NS Business Card/MTC) geïntroduceerd om medewerkers flexibiliteit te kunnen bieden. Elektrische voertuigen worden ingezet als poolauto of voor tijdelijke mobiliteit. Medewerkers en de CRH werkmaatschappijen worden door Aaron behandeld als klant en leveranciers worden behandeld als collega. Met ruim 1100 leaserijders alleen al in Nederland.

  
Over de Mobiliteitsmanager van het jaar award

De Mobiliteitsmanager van het jaar award is een vakprijs, voor én door vakgenoten. Daan Bieleveld, global mobility manager bij DSM heeft zich het afgelopen jaar "Mobiliteitsmanager van het jaar mogen noemen. Hiermee is hij terecht gekomen in een mooi lijstje namen met voormalige winnaars zoals: André de Boer (senior adviseur mobiliteit, Rijkswaterstaat), Patrick Langevoort (wagenparkbeheerder, Alliander), Ronald de Hoog (hoofd wagenparkbeheer, Cofely Nederland) en Nanda Cousijn (manager mobiliteit, Diemermere, a Randstad company). Tijdens het Fleetmanagement Event hoort u wie van de finalisten we aan dit lijstje kunnen toevoegen.

Over het Fleetmanagement event

Het Fleetmanagement event staat in het teken van de laatste ontwikkelingen in mobiliteitsbeleid. Het event vindt plaats op dinsdag 24 mei in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Wilt u dit event als verantwoordelijke voor mobiliteit binnen uw organisatie ook niet missen? Meld u dan aan via de volgende website https://fleetmanagement.nl/aanmelden/.