Miranda Koning is Mobiliteitsmanager van het Jaar

Tijdens het Fleetmanagement Event is Miranda Koning van Ymere uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het Jaar.

Ze liet haar mede-genomineerden Aaron de Git (CRH Europe) en Henk Schmidt van de Belastingdienst achter zich omdat ze onder meer een vervoersplan heeft geïmplementeerd dat zakelijke reisbewegingen inzichtelijk maakt voor de werkgever en de werknemers.

"De uitdaging is om de medewerkers bewust te maken van zijn reisbewegingen", zegt ze. "Zo maken we aan de hand van bezettingsrapportages bijvoorbeeld inzichtelijk hoe vaak deelauto’s gebruikt worden, die overigens erg vaak stil blijken te staan.

Ook kijken we naar wat er noodzakelijk is om de klant te bedienen." Andere uitgangspunten van Koning zijn dat woon-werkverkeer voor iedereen gelijk moet zijn. "Mobiliteit is geen incentive, maar ondersteunend aan de uitvoering van de functie", stelt Koning. Bekijk onderstaand het filmpje van de nominatie.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Miranda Koning is Mobiliteitsmanager van het Jaar - Automobielmanagement.nl

Miranda Koning is Mobiliteitsmanager van het Jaar

Tijdens het Fleetmanagement Event is Miranda Koning van Ymere uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het Jaar.

Ze liet haar mede-genomineerden Aaron de Git (CRH Europe) en Henk Schmidt van de Belastingdienst achter zich omdat ze onder meer een vervoersplan heeft geïmplementeerd dat zakelijke reisbewegingen inzichtelijk maakt voor de werkgever en de werknemers.

"De uitdaging is om de medewerkers bewust te maken van zijn reisbewegingen", zegt ze. "Zo maken we aan de hand van bezettingsrapportages bijvoorbeeld inzichtelijk hoe vaak deelauto’s gebruikt worden, die overigens erg vaak stil blijken te staan.

Ook kijken we naar wat er noodzakelijk is om de klant te bedienen." Andere uitgangspunten van Koning zijn dat woon-werkverkeer voor iedereen gelijk moet zijn. "Mobiliteit is geen incentive, maar ondersteunend aan de uitvoering van de functie", stelt Koning. Bekijk onderstaand het filmpje van de nominatie.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding