VW benoemt Imelda Labbé tot hoofd aftersales

Volkswagen heeft Imelda Labbé benoemd tot hoofd van de wereldwijde aftersales activiteiten. De huidige functionaris, Fred Kappler, zal rond de zomer vertrekken.

Labbé (48) is op dit moment directeur generaal van Skoda in Duitsland, een functie die ze sinds augustus 2013 vervuld. Ze begon haar loopbaan in 1998 bij Opel België waarna ze werd benoemd tot directeur aftersales bij Opel in Duitsland. Vervolgens werd ze gepromoveerd tot directeur-generaal sales, aftersales en marketing voor de drie toenmalige GM-merken Opel, Saab en Chevrolet. Later vervulde ze nog enkele andere rollen binnen General Motors Europa. Haar huidige functie bij Skoda wordt overgenomen door Frank Jürgens die sinds 1985 bij Volkswagen werkt. Eerder deze maand werd bekend dat BMW ook een vrouw, Hildegard Wortmann (49), zal benoemen tot hoofd van de wereldwijde marketing divisie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

VW benoemt Imelda Labbé tot hoofd aftersales - Automobielmanagement.nl

VW benoemt Imelda Labbé tot hoofd aftersales

Volkswagen heeft Imelda Labbé benoemd tot hoofd van de wereldwijde aftersales activiteiten. De huidige functionaris, Fred Kappler, zal rond de zomer vertrekken.

Labbé (48) is op dit moment directeur generaal van Skoda in Duitsland, een functie die ze sinds augustus 2013 vervuld. Ze begon haar loopbaan in 1998 bij Opel België waarna ze werd benoemd tot directeur aftersales bij Opel in Duitsland. Vervolgens werd ze gepromoveerd tot directeur-generaal sales, aftersales en marketing voor de drie toenmalige GM-merken Opel, Saab en Chevrolet. Later vervulde ze nog enkele andere rollen binnen General Motors Europa. Haar huidige functie bij Skoda wordt overgenomen door Frank Jürgens die sinds 1985 bij Volkswagen werkt. Eerder deze maand werd bekend dat BMW ook een vrouw, Hildegard Wortmann (49), zal benoemen tot hoofd van de wereldwijde marketing divisie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding