Michel Arfman DGA van Porsche Centrum Twente

Michel Arfman is per 1 juni directeur/grootaandeelhouder van Porsche Centrum Twente. Arfman is een echte Porsche man en hij heeft volgens eigen zeggen een missie: met veel passie aan de slag gaan met het grote potentieel in de regio die in meer opzichten de zijne is.

Michel Arfman is opgegroeid tussen de auto’s. Dat kreeg in 1994 een passend vervolg toen hij vanuit zijn technische opleiding stage ging lopen bij Porsche in Leusden. "Ik ging aan de slag in de werkplaats, ook daar merkte je dat Porsche iets magisch is."

Na zijn opleiding werkte Arfman 12 jaar voor BMW en aansluitend al even bij Porsche Centrum Twente. Van daaruit verhuisde hij naar Porsche Centrum Leusden, waar hij drie jaar lang met veel succes vestigingsmanager was. In oktober 2105 werd hij benoemd tot vestigingsmanager van Porsche Centrum Twente en per 1 juni aanstaande is hij er directeur/grootaandeelhouder.

 

"Porsche is en blijft fantastisch. Het is heel bijzonder om dit merk te vertegenwoordigen in de regio waar mij roots liggen en waar ik me thuisvoel. Porsche Centrum Twente is een bijzonder bedrijf, we werken hier met een enthousiaste en gedreven club mensen. En dat alles in combinatie met de nuchterheid én de gemoedelijke sfeer die kenmerkend is voor deze regio. In die regio zie ik nog volop mogelijkheden en daarmee gaan we als team met veel passie aan de slag!"

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Michel Arfman DGA van Porsche Centrum Twente - Automobielmanagement.nl

Michel Arfman DGA van Porsche Centrum Twente

Michel Arfman is per 1 juni directeur/grootaandeelhouder van Porsche Centrum Twente. Arfman is een echte Porsche man en hij heeft volgens eigen zeggen een missie: met veel passie aan de slag gaan met het grote potentieel in de regio die in meer opzichten de zijne is.

Michel Arfman is opgegroeid tussen de auto’s. Dat kreeg in 1994 een passend vervolg toen hij vanuit zijn technische opleiding stage ging lopen bij Porsche in Leusden. "Ik ging aan de slag in de werkplaats, ook daar merkte je dat Porsche iets magisch is."

Na zijn opleiding werkte Arfman 12 jaar voor BMW en aansluitend al even bij Porsche Centrum Twente. Van daaruit verhuisde hij naar Porsche Centrum Leusden, waar hij drie jaar lang met veel succes vestigingsmanager was. In oktober 2105 werd hij benoemd tot vestigingsmanager van Porsche Centrum Twente en per 1 juni aanstaande is hij er directeur/grootaandeelhouder.

 

"Porsche is en blijft fantastisch. Het is heel bijzonder om dit merk te vertegenwoordigen in de regio waar mij roots liggen en waar ik me thuisvoel. Porsche Centrum Twente is een bijzonder bedrijf, we werken hier met een enthousiaste en gedreven club mensen. En dat alles in combinatie met de nuchterheid én de gemoedelijke sfeer die kenmerkend is voor deze regio. In die regio zie ik nog volop mogelijkheden en daarmee gaan we als team met veel passie aan de slag!"

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding