GM benoemt Alicia Boler-Davies tot hoofd Global Manufacturing

General Motors heeft Alicia Boler-Davies benoemd tot executive vice-president Global Manufacturing. Zij volgt met onmiddellijke ingang Jim DeLuca op die na een loopbaan van 37 jaar met pensioen gaat. Boler-Davies wordt bovendien verantwoordelijk voor personeelszaken.

Boler-Davies werkt sinds 1994 bij General Motors en geeft momenteel als senior vice-president Global Connected Customer Experience leiding aan de activiteiten op het gebied van de connectiviteit. Eerder was ze onder meer hoofd van de wereldwijde kwaliteits- en klantervaringsdivisie en directeur van verschillende GM-fabrieken in Michigan.

Leiding aan 180.000 werknemers 

In haar nieuwe rol rapporteert zich rechtstreeks naar CEO Mary Barra. Ze zal leiding geven aan 180.000 werknemers in 171 vestigingen in 31 landen. "Met al de veranderingen waar onze industrie de komende jaren mee te maken krijgt, zal Alicia’s brede ervaring en bewezen ‘track record’ helpen verzekeren dat onze wereldwijde productieprestaties en vaardigheden parallel lopen met de komende uitdagingen," zegt Barra.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

GM benoemt Alicia Boler-Davies tot hoofd Global Manufacturing - Automobielmanagement.nl

GM benoemt Alicia Boler-Davies tot hoofd Global Manufacturing

General Motors heeft Alicia Boler-Davies benoemd tot executive vice-president Global Manufacturing. Zij volgt met onmiddellijke ingang Jim DeLuca op die na een loopbaan van 37 jaar met pensioen gaat. Boler-Davies wordt bovendien verantwoordelijk voor personeelszaken.

Boler-Davies werkt sinds 1994 bij General Motors en geeft momenteel als senior vice-president Global Connected Customer Experience leiding aan de activiteiten op het gebied van de connectiviteit. Eerder was ze onder meer hoofd van de wereldwijde kwaliteits- en klantervaringsdivisie en directeur van verschillende GM-fabrieken in Michigan.

Leiding aan 180.000 werknemers 

In haar nieuwe rol rapporteert zich rechtstreeks naar CEO Mary Barra. Ze zal leiding geven aan 180.000 werknemers in 171 vestigingen in 31 landen. "Met al de veranderingen waar onze industrie de komende jaren mee te maken krijgt, zal Alicia’s brede ervaring en bewezen ‘track record’ helpen verzekeren dat onze wereldwijde productieprestaties en vaardigheden parallel lopen met de komende uitdagingen," zegt Barra.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding