Anthonie Zoomers vertrekt bij Profile International

Algemeen directeur Anthonie Zoomers vertrekt bij Profile International. Na een succesvolle reorganisatie is Profile future proof en is zijn opdracht afgerond.

Anthonie Zoomers werd in oktober 2014 aangesteld als algemeen directeur met de opdracht om Profile binnen maximaal drie jaar te reorganiseren tot een krachtige toekomst-vaste franchiseformule met focus op versterking van de positie van de franchiseondernemers van Profile. Die opdracht is nu reeds met succes uitgevoerd.

Job van der Have, voorzitter Raad van Commissarissen Profile: "Wij zijn Anthonie erkentelijk voor zijn werk. Hoewel ingrijpend is de noodzakelijke reorganisatie zeer vlot en met oog voor belangen van betrokken medewerkers verlopen. Er is fors bespaard op kosten bij de franchisegever. Processen zijn vereenvoudigd, de service aan ondernemers is sterk verbeterd, er zijn nieuwe concepten geïntroduceerd inclusief een nieuw onderhoudsconcept en er is een nieuw transparant fee-model geïntroduceerd. Hiermee is een stevige basis gelegd voor de toekomst en het door Anthonie ingezette beleid zal worden voortgezet."

Anthonie Zoomers draagt zijn werkzaamheden over aan Robert Sinke, lid van de Raad van Commissarissen, die de functie op interim-basis uitvoert tijdens het selectieproces voor een nieuwe algemeen directeur. Zoomers maakt zo ruimte voor een gelijkmatige transitie en kan zich zelf voorbereiden op een nieuwe opdracht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Anthonie Zoomers vertrekt bij Profile International - Automobielmanagement.nl

Anthonie Zoomers vertrekt bij Profile International

Algemeen directeur Anthonie Zoomers vertrekt bij Profile International. Na een succesvolle reorganisatie is Profile future proof en is zijn opdracht afgerond.

Anthonie Zoomers werd in oktober 2014 aangesteld als algemeen directeur met de opdracht om Profile binnen maximaal drie jaar te reorganiseren tot een krachtige toekomst-vaste franchiseformule met focus op versterking van de positie van de franchiseondernemers van Profile. Die opdracht is nu reeds met succes uitgevoerd.

Job van der Have, voorzitter Raad van Commissarissen Profile: "Wij zijn Anthonie erkentelijk voor zijn werk. Hoewel ingrijpend is de noodzakelijke reorganisatie zeer vlot en met oog voor belangen van betrokken medewerkers verlopen. Er is fors bespaard op kosten bij de franchisegever. Processen zijn vereenvoudigd, de service aan ondernemers is sterk verbeterd, er zijn nieuwe concepten geïntroduceerd inclusief een nieuw onderhoudsconcept en er is een nieuw transparant fee-model geïntroduceerd. Hiermee is een stevige basis gelegd voor de toekomst en het door Anthonie ingezette beleid zal worden voortgezet."

Anthonie Zoomers draagt zijn werkzaamheden over aan Robert Sinke, lid van de Raad van Commissarissen, die de functie op interim-basis uitvoert tijdens het selectieproces voor een nieuwe algemeen directeur. Zoomers maakt zo ruimte voor een gelijkmatige transitie en kan zich zelf voorbereiden op een nieuwe opdracht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding