Charles Bruns start bij Freid Recruitment

1 juni is Charles Bruns (49) gestart als Sr. Consultant bij Freid Recruitment te Oosterhout. In deze functie zal Charles zich richten op de invulling van commerciële en leidinggevende functies in financiële dienstverlening en creditmanagement.

Bruns heeft ruime ervaring in deze branches en werkte onder andere bij ABN AMRO, BKR, Incassade deurwaarders en incasso en Syncasso op directieniveau. Hij gaf daarbij leiding aan commerciële organisaties en teams en is daarom goed bekend met de ontwikkelingen en uitdagingen die in de financiële sector spelen.

Jan Freid: "ik ben erg blij met de komst van Charles. Hiermee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de doelstelling van Freid Recruitment & Consultancy om voor zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten het aanbod van kwalitatief hoogwaardige diensten op het gebied van recruitment binnen de zakelijke dienstverlening en automotive verder uit te breiden."

Charles Bruns: "Ik kijk uit naar de samenwerking met Jan en de start in dit prachtig bedrijf. Ik ben ervan overtuigd dat mijn managementervaring in allerlei situaties helpt om onze klanten te adviseren op het gebied van personeel en organisatie. Uit ervaring weet ik dat externe recruitment van grote toegevoegde waarde kan zijn voor ambitieuze organisaties."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Charles Bruns start bij Freid Recruitment - Automobielmanagement.nl

Charles Bruns start bij Freid Recruitment

1 juni is Charles Bruns (49) gestart als Sr. Consultant bij Freid Recruitment te Oosterhout. In deze functie zal Charles zich richten op de invulling van commerciële en leidinggevende functies in financiële dienstverlening en creditmanagement.

Bruns heeft ruime ervaring in deze branches en werkte onder andere bij ABN AMRO, BKR, Incassade deurwaarders en incasso en Syncasso op directieniveau. Hij gaf daarbij leiding aan commerciële organisaties en teams en is daarom goed bekend met de ontwikkelingen en uitdagingen die in de financiële sector spelen.

Jan Freid: "ik ben erg blij met de komst van Charles. Hiermee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de doelstelling van Freid Recruitment & Consultancy om voor zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten het aanbod van kwalitatief hoogwaardige diensten op het gebied van recruitment binnen de zakelijke dienstverlening en automotive verder uit te breiden."

Charles Bruns: "Ik kijk uit naar de samenwerking met Jan en de start in dit prachtig bedrijf. Ik ben ervan overtuigd dat mijn managementervaring in allerlei situaties helpt om onze klanten te adviseren op het gebied van personeel en organisatie. Uit ervaring weet ik dat externe recruitment van grote toegevoegde waarde kan zijn voor ambitieuze organisaties."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding