Henk Bos (54) is sinds 2007 secretaris van vereniging CarrosserieNL, waarmee afdeling Speciale Voertuigen van RAI Vereniging samengaat onder de naam RAI CarrosserieNL. 

De komende maanden zal Bos nauw betrokken zijn bij de uitwerking van dit integratieproces. De medewerkers van CarrosserieNL, die op 16 juni zijn verhuisd van Sassenheim naar RAI Vereniging, gaan samen met hun nieuwe collega’s werken voor de ruim 300 leden van RAI CarrosserieNL.  

In de nieuwe functie manager leden- en verenigingszaken, die voortvloeit uit de recente herijking van (de organisatie van) RAI Vereniging, zal Henk Bos zich met nadruk richten op het optimaliseren van de dienstverlening aan de leden. 

Eerder switchte Cees Boutens, die manager strategie & public affairs was, naar de eveneens nieuwe functie manager belangenbehartiging. Nu deze twee posities zijn ingevuld is het managementteam van RAI Vereniging weer compleet. Dat bestaat verder uit directeur Olaf de Bruijn en Edward Dijker, financieel directeur.