Bas Creemers nieuwe directeur Carglass

Bas Creemers is door Belron Nederland met ingang van 1 juli 2016 benoemd tot directeur Carglass Nederland. Douwe Bekius, nu directeur van Carglass en directeur van Belron Nederland, gaat zich volledig richten op zijn taken binnen Belron.

Deze organisatiewijziging past binnen de koers om de zelfstandigheid en het onderscheidend vermogen van Carglass en de andere labels binnen Belron te waarborgen. Bas Creemers (38) is sinds 2009 werkzaam bij Carglass, waarvan de laatste jaren als directeur marketing. In zijn nieuwe functie krijgt hij de leiding over Carglass Nederland en zal hij samen met Karen Dijkstra (directeur sales) en Willem Mes (directeur operations) de strategie en uitvoering voor Carglass neerzetten. Bas Creemers over zijn nieuwe rol: "Ik ben vereerd om samen met het Carglass team richting te mogen geven aan onze ambitie binnen een sterk veranderende markt. Hierbij ligt de focus op innovatie en verbinding, met name in de samenwerking met verzekeraars en leasemaatschappijen."    
Bas Creemers zal rapporteren aan Douwe Bekius, directeur van Belron Nederland, het moederbedrijf van Autotaalglas, GlasGarage en Carglass. Met de verzelfstandiging van de directies van Carglass en Belron wordt verder invulling gegeven aan de strategie om de drie labels die onder Belron vallen met hun eigen identiteit naast elkaar in de markt te laten bestaan. Belron Nederland opereert sinds 2015 als moederbedrijf van Carglass, Autotaalglas en GlasGarage. Belron Nederland is onderdeel van de internationale organisatie Belron, die actief is in 34 landen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bas Creemers nieuwe directeur Carglass - Automobielmanagement.nl

Bas Creemers nieuwe directeur Carglass

Bas Creemers is door Belron Nederland met ingang van 1 juli 2016 benoemd tot directeur Carglass Nederland. Douwe Bekius, nu directeur van Carglass en directeur van Belron Nederland, gaat zich volledig richten op zijn taken binnen Belron.

Deze organisatiewijziging past binnen de koers om de zelfstandigheid en het onderscheidend vermogen van Carglass en de andere labels binnen Belron te waarborgen. Bas Creemers (38) is sinds 2009 werkzaam bij Carglass, waarvan de laatste jaren als directeur marketing. In zijn nieuwe functie krijgt hij de leiding over Carglass Nederland en zal hij samen met Karen Dijkstra (directeur sales) en Willem Mes (directeur operations) de strategie en uitvoering voor Carglass neerzetten. Bas Creemers over zijn nieuwe rol: "Ik ben vereerd om samen met het Carglass team richting te mogen geven aan onze ambitie binnen een sterk veranderende markt. Hierbij ligt de focus op innovatie en verbinding, met name in de samenwerking met verzekeraars en leasemaatschappijen."    
Bas Creemers zal rapporteren aan Douwe Bekius, directeur van Belron Nederland, het moederbedrijf van Autotaalglas, GlasGarage en Carglass. Met de verzelfstandiging van de directies van Carglass en Belron wordt verder invulling gegeven aan de strategie om de drie labels die onder Belron vallen met hun eigen identiteit naast elkaar in de markt te laten bestaan. Belron Nederland opereert sinds 2015 als moederbedrijf van Carglass, Autotaalglas en GlasGarage. Belron Nederland is onderdeel van de internationale organisatie Belron, die actief is in 34 landen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding