Ruben Lems weg bij INQAR

Ruben Lems vertrekt per 1 augustus 2016 bij verhuurketen INQAR. Henk Princen zal hem opvolgen als algemeen directeur.

Op 1 september 2010 trad Ruben Lems in dienst als algemeen directeur van de inkooporganisatie Europa Service. Onder zijn leiding zette hij in 2015 de autoverhuurformule INQAR in de markt. Momenteel bestaat het netwerk uit 21 ondernemers die bij elkaar 37 vestigingen exploiteren.

Voor Ruben Lems is het, nu het ‘fundament van de franchiseformule’ staat, een goed moment om ‘op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen’. De komende weken worden zaken overgedragen en afgerond.

Henk Princen (onderstaande foto) zal per 1 augustus a.s. de taken van Ruben Lems overnemen en de INQAR formule verder uitbouwen. Henk Princen heeft jarenlang een eigen mobiliteitsbedrijf gerund waaronder een autoverhuurvestiging. Daarnaast is hij reeds jarenlang nauw betrokken bij de organisatie.

Henk Princen 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ruben Lems weg bij INQAR - Automobielmanagement.nl

Ruben Lems weg bij INQAR

Ruben Lems vertrekt per 1 augustus 2016 bij verhuurketen INQAR. Henk Princen zal hem opvolgen als algemeen directeur.

Op 1 september 2010 trad Ruben Lems in dienst als algemeen directeur van de inkooporganisatie Europa Service. Onder zijn leiding zette hij in 2015 de autoverhuurformule INQAR in de markt. Momenteel bestaat het netwerk uit 21 ondernemers die bij elkaar 37 vestigingen exploiteren.

Voor Ruben Lems is het, nu het ‘fundament van de franchiseformule’ staat, een goed moment om ‘op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen’. De komende weken worden zaken overgedragen en afgerond.

Henk Princen (onderstaande foto) zal per 1 augustus a.s. de taken van Ruben Lems overnemen en de INQAR formule verder uitbouwen. Henk Princen heeft jarenlang een eigen mobiliteitsbedrijf gerund waaronder een autoverhuurvestiging. Daarnaast is hij reeds jarenlang nauw betrokken bij de organisatie.

Henk Princen 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding