Tegelijk zegt Suzuki dat het een grote invloed verwacht van de wisselvalligheid op de wereldwijde valutamarkten na de Brexit-stemming in Groot-Brittannië.

Dat Suzuki het in de familie zou houden wat betreft de leiding van de onderneming werd wel verwacht. Die familie houdt ook verder de zaken in de hand want Osamu blijft wel bestuursvoorzitter. Volgens analisten betekent dat dat senior gewoon doorbestuurd zoals hij ook de afgelopen veertig jaar heeft gedaan. Toshihiro werkt overigens al sinds 1994 bij het familiebedrijf na eerder korte tijd een baantje te hebben gehad bij een toeleverancier van Toyota.

Suzuki is één van de weinige autobedrijven die zich al heeft uitgelaten over de gevolgen van het Britse besluit om de EU te verlaten. Volgens de onderneming zullen koersschommelingen in de Indiase roepee en de euro een negatieve invloed hebben op de winst. Suzuki probeert de gevolgen te compenseren door verder in de kosten te snijden en bij alle vestigingen in de wereld zo veel mogelijk binnenlands in te kopen.