"Met meer dan 30 jaar commerciële ervaring in de automotive branche, is Erik een enorme aanwinst", zo stelt Alvin de Weerd, CEO van het bedrijf. "Zijn laatste uitdaging was het verder vergroten van het MPM Oil distributienetwerk. Wat hij met veel plezier en succes heeft gedaan.

Voorafgaand aan zijn MPM-tijd heeft Erik onder andere bij Brezan en Sonax gewerkt in senior sales functies.

Over de aanleiding van de vacature bij Kawe hebben de beide heren gemengde gevoelens. "Onze collega Peter Korbmacher, die in Januari plotseling overleed zullen we nooit vergeten. Maar gezien de omstandigheden, zijn we toch erg verheugd dat we met in een relatief kort tijdbestek zo een doorgewinterde kracht hebben kunnen vinden voor deze job".

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding