Ernie van Huet nieuwe directeur bij PartsPoint

Bij PartsPoint is de 54-jarige Ernie van Huet benoemd tot directeur productmanagement en inkoop.

Ernie van Huet nieuwe directeur bij PartsPoint

Huet, die per 15 juni begint, komt van buiten de automotive-branche; zijn ervaring in de b-to-b retailbranche en b-to-b onlineverkoop deed hij op bij Makro Nederland en bij Staples Office Centre Benelux. Hij vervulde diverse commerciële functies binnen vakgebieden zoals productmanagement, categoriemanagement, prijsstelling en marketing. Daarnaast is hij nauw betrokken geweest bij diverse Europese projecten van Staples.

Cor Baltus, CEO Partspoint Group: "We zetten een verdere stap in het optimaliseren van onze productportfolio. Ernie van Huet zal ons, met een frisse blik van buiten de branche, voorgaan in het nog meer klantgericht werken. Dit zal uiteindelijk resulteren in een beter aanbod voor onze klanten en de beschikbaarheid van nog meer onderdelen."

Paul Greijn blijft aan

Als gevolg van het aantreden van Ernie van Huet zal Paul Greijn deze positie vrijmaken, die hij bijna een jaar ad-interim heeft ingevuld. Paul blijft echter actief binnen de gelederen van PartsPoint Group: Hij treedt in dienst bij Staadegaard en TC in de functie van salesmanager.

Ernie van Huet nieuwe directeur bij PartsPoint - Automobielmanagement.nl

Ernie van Huet nieuwe directeur bij PartsPoint

Bij PartsPoint is de 54-jarige Ernie van Huet benoemd tot directeur productmanagement en inkoop.

Ernie van Huet nieuwe directeur bij PartsPoint

Huet, die per 15 juni begint, komt van buiten de automotive-branche; zijn ervaring in de b-to-b retailbranche en b-to-b onlineverkoop deed hij op bij Makro Nederland en bij Staples Office Centre Benelux. Hij vervulde diverse commerciële functies binnen vakgebieden zoals productmanagement, categoriemanagement, prijsstelling en marketing. Daarnaast is hij nauw betrokken geweest bij diverse Europese projecten van Staples.

Cor Baltus, CEO Partspoint Group: "We zetten een verdere stap in het optimaliseren van onze productportfolio. Ernie van Huet zal ons, met een frisse blik van buiten de branche, voorgaan in het nog meer klantgericht werken. Dit zal uiteindelijk resulteren in een beter aanbod voor onze klanten en de beschikbaarheid van nog meer onderdelen."

Paul Greijn blijft aan

Als gevolg van het aantreden van Ernie van Huet zal Paul Greijn deze positie vrijmaken, die hij bijna een jaar ad-interim heeft ingevuld. Paul blijft echter actief binnen de gelederen van PartsPoint Group: Hij treedt in dienst bij Staadegaard en TC in de functie van salesmanager.