Ludo de Mots nieuwe fleet manager Ford Nederland

Ludo de Mots is bij Ford Nederland benoemd tot fleet manager. Per 1 september 2016 treedt hij aan in zijn nieuwe functie.

Ludo de Mots heeft een brede ervaring opgedaan binnen diverse posities bij Ford. Hij kwam in 2000 bij Ford Nederland in dienst en vervulde uiteenlopende functies binnen de marketing- en salesafdelingen. Van 2008 tot 2010 was De Mots in Engeland werkzaam voor Ford of Europe op de afdeling sales planning. Hier was hij verantwoordelijk voor verschillende Europese markten. Zijn huidige functie, field operations manager, heeft De Mots ruim 2 jaar vervuld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ludo de Mots nieuwe fleet manager Ford Nederland - Automobielmanagement.nl

Ludo de Mots nieuwe fleet manager Ford Nederland

Ludo de Mots is bij Ford Nederland benoemd tot fleet manager. Per 1 september 2016 treedt hij aan in zijn nieuwe functie.

Ludo de Mots heeft een brede ervaring opgedaan binnen diverse posities bij Ford. Hij kwam in 2000 bij Ford Nederland in dienst en vervulde uiteenlopende functies binnen de marketing- en salesafdelingen. Van 2008 tot 2010 was De Mots in Engeland werkzaam voor Ford of Europe op de afdeling sales planning. Hier was hij verantwoordelijk voor verschillende Europese markten. Zijn huidige functie, field operations manager, heeft De Mots ruim 2 jaar vervuld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding