Betsie was tot voor kort manager bij Fundeon (Kennis- en Adviescentrum Bouw en Infra), waar zij eindverantwoordelijk was voor de uitvoering van sectorale dienstverlening op het gebied van loopbaanontwikkeling, evc, certificering leermeesters en duurzame inzetbaarheid. In haar nieuwe functie volgt zij Bea Berndsen op, die onlangs aantrad als directeur bij OTIB.

OOMT-voorzitter Zwanny Naber is blij met het aantreden van Brink: "Met haar kennis en jarenlange ervaring zal Betsie van grote waarde zijn voor de ontwikkelingen waar we de komende jaren voor staan. Samen gaan we ons hard maken voor talentontwikkeling en daarmee een krachtige positie van werkgevers en werknemers in de branche."

Betsie Brink over haar nieuwe functie: "Ik kijk ernaar uit de leiding op mij te nemen van bureau OOMT en de Bedrijfsraad. Springlevende organisaties met meer dan zestig initiatieven om trots op te zijn. Ik verheug me erop samen met het bestuur en de collega’s mooie resultaten te gaan halen op het gebied van talentontwikkeling en duurzame inzetbaarheid voor alle werknemers en werkgevers in de branche."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding