Nico Stolk directeur bij ABS Autoherstel

Nico Stolk is met directe ingang benoemd tot Directeur van ABS Autoherstel. Hij volgt daarmee Wijnand Mebius op, die eind 2015 vertrok bij de schadeherstelketen.

Nico Stolk

Stolk kwam in november 2015 in dienst bij ABS Autoherstel als Manager Commercie & Operatie. In december 2015 werd hem gevraagd om de rol van directeur tijdelijk over te nemen en dat is nu geformaliseerd.

"Met deze officiële benoeming kunnen we verder bouwen aan de toekomst van ABS. Er liggen veel mooie kansen voor ons en ik kan niet wachten om deze te gaan benutten", aldus Stolk.

Reacties

Hele verstandige keuze om Nico te benoemen. Hij heeft veel ervaring met de “andere kant van de tafel”, is een bruggenbouwer bij uitstek, begrijpt “de taal” van de aangesloten leden goed en bovenal is hij erg menselijk. ABS autoherstel, gefeliciteerd met deze aanstelling!

Geplaatst door: Robbert op
Nico Stolk directeur bij ABS Autoherstel - Automobielmanagement.nl

Nico Stolk directeur bij ABS Autoherstel

Nico Stolk is met directe ingang benoemd tot Directeur van ABS Autoherstel. Hij volgt daarmee Wijnand Mebius op, die eind 2015 vertrok bij de schadeherstelketen.

Nico Stolk

Stolk kwam in november 2015 in dienst bij ABS Autoherstel als Manager Commercie & Operatie. In december 2015 werd hem gevraagd om de rol van directeur tijdelijk over te nemen en dat is nu geformaliseerd.

"Met deze officiële benoeming kunnen we verder bouwen aan de toekomst van ABS. Er liggen veel mooie kansen voor ons en ik kan niet wachten om deze te gaan benutten", aldus Stolk.

Reacties

Hele verstandige keuze om Nico te benoemen. Hij heeft veel ervaring met de “andere kant van de tafel”, is een bruggenbouwer bij uitstek, begrijpt “de taal” van de aangesloten leden goed en bovenal is hij erg menselijk. ABS autoherstel, gefeliciteerd met deze aanstelling!

Geplaatst door: Robbert op