Petra Vijverberg nieuwe directeur Volkswagen Nederland

Pon’s Automobielhandel maakt bekend dat Petra Vijverberg per 1 oktober 2016 is benoemd tot Directeur Volkswagen Nederland. Zij volgt Janco van der Heiden op die binnen Pon een internationale functie met mondiale verantwoordelijkheid aanvaardt.

Petra Vijverberg trad in 2006 in dienst bij Pon’s Automobielhandel in de functie van Manager Service Volkswagen. Vanaf 2012 was zij Manager Retail Development en vervult momenteel de functie van Directeur Onderdelen, Accessoires en Gebruikte Wagens.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Petra Vijverberg nieuwe directeur Volkswagen Nederland - Automobielmanagement.nl

Petra Vijverberg nieuwe directeur Volkswagen Nederland

Pon’s Automobielhandel maakt bekend dat Petra Vijverberg per 1 oktober 2016 is benoemd tot Directeur Volkswagen Nederland. Zij volgt Janco van der Heiden op die binnen Pon een internationale functie met mondiale verantwoordelijkheid aanvaardt.

Petra Vijverberg trad in 2006 in dienst bij Pon’s Automobielhandel in de functie van Manager Service Volkswagen. Vanaf 2012 was zij Manager Retail Development en vervult momenteel de functie van Directeur Onderdelen, Accessoires en Gebruikte Wagens.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding