Vincent Peeters nieuwe CEO Business Lease Group AutoBinck

Na ruim 11 jaar als CEO leiding te hebben gegeven aan Business Lease Group B.V. heeft Harm Nijlunsing besloten per 1 oktober 2016 deze functie neer te leggen. In eerste instantie gaat hij reizen, waarna hij zich verder zal toeleggen op commissariaten en het begeleiden van ondernemingen.

Vincent Peeters nieuwe CEO Business Lease Group AutoBinck

Rolf Lauret, president-directeur AutoBinck: "Wij zijn Harm zeer erkentelijk voor de uitbouw van de onderneming in Nederland en Centraal- en Oost Europa, evenals het klaarstomen voor het digitale tijdperk. Wij betreuren zijn vertrek maar respecteren zijn besluit en wensen hem veel succes toe."

Per 1 december 2016 neemt Vincent Peeters de functie van CEO Business Lease Group op zich. Vincent is sinds 2015 Algemeen Directeur van Business Lease Nederland en heeft voorheen diverse senior management functies bekleed bij professionele dienstverleners in de B2B sector (o.a. Compass Group).

In de periode tot 1 december a.s. neemt Dick van der Vis, Chief Financial Officer, naast zijn eigen takenpakket, de functie van CEO Business Lease Group waar.

Vincent Peeters nieuwe CEO Business Lease Group AutoBinck - Automobielmanagement.nl

Vincent Peeters nieuwe CEO Business Lease Group AutoBinck

Na ruim 11 jaar als CEO leiding te hebben gegeven aan Business Lease Group B.V. heeft Harm Nijlunsing besloten per 1 oktober 2016 deze functie neer te leggen. In eerste instantie gaat hij reizen, waarna hij zich verder zal toeleggen op commissariaten en het begeleiden van ondernemingen.

Vincent Peeters nieuwe CEO Business Lease Group AutoBinck

Rolf Lauret, president-directeur AutoBinck: "Wij zijn Harm zeer erkentelijk voor de uitbouw van de onderneming in Nederland en Centraal- en Oost Europa, evenals het klaarstomen voor het digitale tijdperk. Wij betreuren zijn vertrek maar respecteren zijn besluit en wensen hem veel succes toe."

Per 1 december 2016 neemt Vincent Peeters de functie van CEO Business Lease Group op zich. Vincent is sinds 2015 Algemeen Directeur van Business Lease Nederland en heeft voorheen diverse senior management functies bekleed bij professionele dienstverleners in de B2B sector (o.a. Compass Group).

In de periode tot 1 december a.s. neemt Dick van der Vis, Chief Financial Officer, naast zijn eigen takenpakket, de functie van CEO Business Lease Group waar.