Hij is de opvolger van Mark Klijnsma, die per augustus van dit jaar als zelfstandig ondernemer aan de slag is gegaan. Met de komst van Maarten ‘wordt de inkoopkracht van VDS Auto Direct, de groothandelsonderneming binnen VDS Automotive Group, weer op volle sterkte gebracht’, zo meldt het bedrijf. 

Goede aansluiting

Door zijn ervaring als Occasion Manager bij ZIJM, zal Maarten een krachtige bijdrage gaan leveren aan het team. Doordat hij in deze rol ook actief partijen voertuigen bijkocht in het buitenland, sluiten zijn capaciteiten zeer goed aan op zijn nieuwe functie bij VDS. "In Maarten hebben wij een zeer capabele en
daadkrachtige inkoper gevonden, die voor ons van grote waarde gaat zijn bij het inkopen van de zo gewilde jong gebruikte auto’s voor de Nederlandse markt." aldus Roland Schut, CEO van VDS Automotive Group. 

Jarenlange occasionervaring

Voor zijn tijd bij ZIJM was Maarten onder meer vestigingsmanager bij Wassink Autogroep, accountmanager bij BCA Autoveiling en Sales Manager bij Volvo Rutten.