Rick Hermanns nieuwe directeur Peugeot Nederland

Phil Robson, de huidige managing director van Peugeot Nederland zal per 1 november a.s. de Nederlandse organisatie verlaten om een andere functie binnen de PSA Groep te vervullen.

Rick Hermanns nieuwe directeur Peugeot Nederland

Rick Hermanns zal Phil Robson per 1 november 2016 opvolgen. Hermanns is geen onbekende binnen de organisatie. Hij heeft een groot aantal jaren in diverse functies bij Peugeot Nederland gewerkt, waaronder laatstelijk in de functie van verkoopdirecteur. De afgelopen jaren is hij in Duitsland werkzaam als Peugeot brand director.

Rick Hermanns nieuwe directeur Peugeot Nederland - Automobielmanagement.nl

Rick Hermanns nieuwe directeur Peugeot Nederland

Phil Robson, de huidige managing director van Peugeot Nederland zal per 1 november a.s. de Nederlandse organisatie verlaten om een andere functie binnen de PSA Groep te vervullen.

Rick Hermanns nieuwe directeur Peugeot Nederland

Rick Hermanns zal Phil Robson per 1 november 2016 opvolgen. Hermanns is geen onbekende binnen de organisatie. Hij heeft een groot aantal jaren in diverse functies bij Peugeot Nederland gewerkt, waaronder laatstelijk in de functie van verkoopdirecteur. De afgelopen jaren is hij in Duitsland werkzaam als Peugeot brand director.