VZR behartigt de belangen van zakelijke rijders in Nederland en heeft bijna 25.000 leden. Voor de komende jaren is er een stevige groei beoogd, zo laat de vereniging weten. Dit is ook nodig omdat er op het gebied van mobiliteit veel verandert. Om goed te anticiperen op deze ontwikkelingen wordt het bestuur uitgebreid.

Jasper Steffens (zelfstandig ondernemer, ThunderMinds) heeft verschillende directiefuncties bekleed, onder andere bij Amsterdam RAI, Telegraaf Media Groep en A2SP. Zijn expertisegebieden, die hij tevens zal inbrengen in het VZR-bestuur, zijn general management, big data, disruptive online development en agile marketing.

Heleen Elbert (managing director Elbert Fiscaal) gaat de portefeuille fiscaliteit beheren. Elbert heeft zeer veel ervaring als fiscaal jurist en als specialist autobelastingen. Daarnaast is zij als promovenda autobelastingen verbonden aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Sandra Neuray (manager partnerships Eneco) is door haar werk bij Eneco al vroeg betrokken geraakt bij het verduurzamen van wagenparken en bij de ontwikkeling van laaddienstverlening in Nederland. Duurzaamheid heeft in het algemeen haar aandacht, maar de verbinding leggen tussen duurzaamheid en mobiliteit is haar specialiteit. Voor VZR zal Sandra een aanjager zijn voor een optimale dienstverlening rond duurzame mobiliteit, voor zowel de wagenparkbeheerders, de facilitaire managers als de berijders.