Corine Riem Vis nieuwe directeur aftersales Ford Nederland

Met ingang van 1 december 2016 is drs. Corine Riem Vis bij Ford Nederland benoemd tot Director Aftersales. Zij volgt in die functie Willem Baudewijns op, die per die datum een nieuwe uitdaging is aangegaan binnen de Europese Ford organisatie.

Corine Riem Vis heeft een ruime internationale ervaring en is in diverse managementfuncties actief geweest bij Michelin Benelux, Mercedes-Benz HQ in Duitsland, ING/Nationale-Nederlanden, SNS automotive en Esri (wereldwijd marktleider in Geographic Information Systems (GIS) t.b.v. ondermeer digitale kaarten en analyses). Corine is afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (Communicatiewetenschappen) en aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (Bestuurskunde). Naast haar dagelijkse werkzaamheden is Corine lid van de Raad van Toezicht bij VeiligheidNL. 

Brede ervaring in automotive

"In mijn nieuwe functie als Director Aftersales bij Ford Nederland, zal ik gebruik maken van mijn brede expertise in tal van disciplines binnen de automotive branche. Deze ‘tak van sport’ is net zo belangrijk als de verkoop van nieuwe auto’s. Aftersales zorgt ervoor dat de duurzame mobiliteit van de auto na de aanschaf gewaarborgd blijft. Moderne auto’s staan bol van de ingrijpende elektronica voor veiligheids- en connectiviteitssystemen, waardoor aan Aftersales-medewerkers en -afdelingen steeds hogere eisen worden gesteld. Ontwikkelingen als digitalisering, vergaande transparantie en nieuwe businessmodellen volgen elkaar in rap tempo op. Uitdagingen die volop kansen bieden om de klant in deze snel veranderende wereld optimaal van dienst te zijn," aldus Corine Riem Vis.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Corine Riem Vis nieuwe directeur aftersales Ford Nederland - Automobielmanagement.nl

Corine Riem Vis nieuwe directeur aftersales Ford Nederland

Met ingang van 1 december 2016 is drs. Corine Riem Vis bij Ford Nederland benoemd tot Director Aftersales. Zij volgt in die functie Willem Baudewijns op, die per die datum een nieuwe uitdaging is aangegaan binnen de Europese Ford organisatie.

Corine Riem Vis heeft een ruime internationale ervaring en is in diverse managementfuncties actief geweest bij Michelin Benelux, Mercedes-Benz HQ in Duitsland, ING/Nationale-Nederlanden, SNS automotive en Esri (wereldwijd marktleider in Geographic Information Systems (GIS) t.b.v. ondermeer digitale kaarten en analyses). Corine is afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (Communicatiewetenschappen) en aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (Bestuurskunde). Naast haar dagelijkse werkzaamheden is Corine lid van de Raad van Toezicht bij VeiligheidNL. 

Brede ervaring in automotive

"In mijn nieuwe functie als Director Aftersales bij Ford Nederland, zal ik gebruik maken van mijn brede expertise in tal van disciplines binnen de automotive branche. Deze ‘tak van sport’ is net zo belangrijk als de verkoop van nieuwe auto’s. Aftersales zorgt ervoor dat de duurzame mobiliteit van de auto na de aanschaf gewaarborgd blijft. Moderne auto’s staan bol van de ingrijpende elektronica voor veiligheids- en connectiviteitssystemen, waardoor aan Aftersales-medewerkers en -afdelingen steeds hogere eisen worden gesteld. Ontwikkelingen als digitalisering, vergaande transparantie en nieuwe businessmodellen volgen elkaar in rap tempo op. Uitdagingen die volop kansen bieden om de klant in deze snel veranderende wereld optimaal van dienst te zijn," aldus Corine Riem Vis.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding