Norbert de Jong is nieuwe manager automotive solutions bij VWE

Met ingang van 21 november stelt VWE Norbert de Jong aan als manager automotive solutions. De Jong wordt verantwoordelijk voor de online en data-gerichte proposities van VWE.

Norbert de Jong is nieuwe manager automotive solutions bij VWE

In 2015 lanceerde VWE het nieuwe online platform Mijn VWE, waarop alle online diensten voor het autobedrijf samen komen. VWE investeert daarnaast in data science, waardoor de beschikbare data wordt omgezet in waardevolle inzichten en voorspellende modellen. Deze online en data-proposities worden gebundeld in het bedrijfsonderdeel VWE Automotive Solutions.

Per 21 november begint De Jong in zijn nieuwe functie, waarin hij verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en vermarkten van de online producten voor het autobedrijf en de data oplossingen voor de voertuigbranche.

De Jong werkte eerder voor Habasit als Commercial Director en voor Kemetyl als Sales Director en Managing Director.

Norbert de Jong is nieuwe manager automotive solutions bij VWE - Automobielmanagement.nl

Norbert de Jong is nieuwe manager automotive solutions bij VWE

Met ingang van 21 november stelt VWE Norbert de Jong aan als manager automotive solutions. De Jong wordt verantwoordelijk voor de online en data-gerichte proposities van VWE.

Norbert de Jong is nieuwe manager automotive solutions bij VWE

In 2015 lanceerde VWE het nieuwe online platform Mijn VWE, waarop alle online diensten voor het autobedrijf samen komen. VWE investeert daarnaast in data science, waardoor de beschikbare data wordt omgezet in waardevolle inzichten en voorspellende modellen. Deze online en data-proposities worden gebundeld in het bedrijfsonderdeel VWE Automotive Solutions.

Per 21 november begint De Jong in zijn nieuwe functie, waarin hij verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en vermarkten van de online producten voor het autobedrijf en de data oplossingen voor de voertuigbranche.

De Jong werkte eerder voor Habasit als Commercial Director en voor Kemetyl als Sales Director en Managing Director.