Erik Henstra nieuwe managing director LeasePlan

Erik Henstra wordt de nieuwe managing director van LeasePlan Nederland. Hij volgt Berno Kleinherenbrink op, die sinds 2005 leiding gaf aan LeasePlan Nederland en nu de overstap maakt naar moederbedrijf LeasePlan Corporation.

Erik Henstra nieuwe managing director LeasePlan

LeasePlan Corporation is bezig een nieuw ‘value creation’ model te ontwikkelen, met daaraan gekoppeld een meer geïntegreerde organisatiestructuur. Kleinherenbrink is verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten en hij geeft leiding aan de Europese activiteiten gericht op ondernemingen, het MKB en Private Lease.

Erik Henstra (1970) is sinds 1995 werkzaam binnen de LeasePlan Group. Sinds 2001 was hij als directielid verantwoordelijk voor Finance en commercieel verantwoordelijk voor Noord-Europa. Sinds 2009 bekleedde hij zijn huidige functie bij LeasePlan Nederland als Directeur Services & operations.

Erik Henstra nieuwe managing director LeasePlan - Automobielmanagement.nl

Erik Henstra nieuwe managing director LeasePlan

Erik Henstra wordt de nieuwe managing director van LeasePlan Nederland. Hij volgt Berno Kleinherenbrink op, die sinds 2005 leiding gaf aan LeasePlan Nederland en nu de overstap maakt naar moederbedrijf LeasePlan Corporation.

Erik Henstra nieuwe managing director LeasePlan

LeasePlan Corporation is bezig een nieuw ‘value creation’ model te ontwikkelen, met daaraan gekoppeld een meer geïntegreerde organisatiestructuur. Kleinherenbrink is verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten en hij geeft leiding aan de Europese activiteiten gericht op ondernemingen, het MKB en Private Lease.

Erik Henstra (1970) is sinds 1995 werkzaam binnen de LeasePlan Group. Sinds 2001 was hij als directielid verantwoordelijk voor Finance en commercieel verantwoordelijk voor Noord-Europa. Sinds 2009 bekleedde hij zijn huidige functie bij LeasePlan Nederland als Directeur Services & operations.