John Heller nieuwe CEO van Louwman Group

John Heller (53) wordt met ingang van 1 januari 2017 de nieuwe CEO van Louwman Group. Hij volgt Peter Verkuyl op die per 1 februari met pensioen gaat.

John Heller bekleedde uiteenlopende internationale posities in de banken- , beleggings- en verzekeringssector. Hij werkte onder meer voor ING, Nationale-Nederlanden en de laatste 8 jaar als CEO voor het Belgische bank- en verzekeringsbedrijf Argenta. Onder complexe economische omstandigheden wist Heller het familiebedrijf te transformeren tot een gezonde bank met een hoge klantentevredenheid en goede bedrijfsresultaten.

John Heller: "Ik heb goed nagedacht over mijn volgende stap en kijk er naar uit deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Mobiliteit in de autobranche met alle retail- en serviceactiviteiten die hierbij komen kijken, alsook mobiliteit rondom zorg, zijn voor mij twee compleet nieuwe bedrijfstakken. Tevens doet het me plezier om weer in een familiebedrijf te werken en heb ik gemerkt dat de familie Louwman bijzonder betrokken is bij de organisatie. Bovendien is er sprake van focus op de lange termijn. Allemaal elementen die mij aanspreken."

Peter Verkuyl: "Ik kijk met veel plezier terug op 10 dynamische jaren bij Louwman Group. De groep is flink gegroeid en we hebben veel bereikt onder vaak lastige en uitdagende marktomstandigheden. Ook de samenwerking met de familie Louwman en de collegae heb ik altijd zeer inspirerend gevonden." Verkuyl zal na zijn pensionering als adviseur verbonden blijven aan Louwman Group.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

John Heller nieuwe CEO van Louwman Group - Automobielmanagement.nl

John Heller nieuwe CEO van Louwman Group

John Heller (53) wordt met ingang van 1 januari 2017 de nieuwe CEO van Louwman Group. Hij volgt Peter Verkuyl op die per 1 februari met pensioen gaat.

John Heller bekleedde uiteenlopende internationale posities in de banken- , beleggings- en verzekeringssector. Hij werkte onder meer voor ING, Nationale-Nederlanden en de laatste 8 jaar als CEO voor het Belgische bank- en verzekeringsbedrijf Argenta. Onder complexe economische omstandigheden wist Heller het familiebedrijf te transformeren tot een gezonde bank met een hoge klantentevredenheid en goede bedrijfsresultaten.

John Heller: "Ik heb goed nagedacht over mijn volgende stap en kijk er naar uit deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Mobiliteit in de autobranche met alle retail- en serviceactiviteiten die hierbij komen kijken, alsook mobiliteit rondom zorg, zijn voor mij twee compleet nieuwe bedrijfstakken. Tevens doet het me plezier om weer in een familiebedrijf te werken en heb ik gemerkt dat de familie Louwman bijzonder betrokken is bij de organisatie. Bovendien is er sprake van focus op de lange termijn. Allemaal elementen die mij aanspreken."

Peter Verkuyl: "Ik kijk met veel plezier terug op 10 dynamische jaren bij Louwman Group. De groep is flink gegroeid en we hebben veel bereikt onder vaak lastige en uitdagende marktomstandigheden. Ook de samenwerking met de familie Louwman en de collegae heb ik altijd zeer inspirerend gevonden." Verkuyl zal na zijn pensionering als adviseur verbonden blijven aan Louwman Group.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding