OOMT biedt loopbaancoaches voor professionals in de autobranche

Vakmensen in de mobiliteitsbranche die zich verder willen ontwikkelen, kunnen daarbij kosteloos assistentie krijgen van Stichting OOMT.

OOMT biedt loopbaancoaches voor professionals in de autobranche

De loopbaancoaches van OOMT kunnen zowel werkgevers als werknemers helpen zich te blijven ontwikkelen op hun vakgebied. De loopbaancoaches stimuleren medewerkers om met plezier en uitdaging te blijven werken tot hun 67e door zichzelf te ontwikkelen op hun vakgebied, zoals techniek, werkplaatsmanagement of sales. Maar ondersteunen ook bij veranderingen in de onderlinge communicatie, de samenwerking in het team of bij iets wat het werk leuker of interessanter maakt.

Duidelijke behoefte

Het project is een gezamenlijk initiatief van BOVAG, Unie Services, FNV Metaal en CNV Vakmensen. Na een korte evaluatie zijn de coaches weer van start en de aanvragen komen alweer binnen. "Binnen de branche zien wij een duidelijke behoefte bij bedrijven en vakmensen aan persoonlijke ondersteuning bij het inrichten van hun toekomst", aldus Betsie Brink, Directeur OOMT. "Daar zijn wij als fonds voor en samen met alle partners slaan we de handen graag in één om dit project mogelijk te maken."

Kennis van de branche

Bijzonder aan de OOMT loopbaancoaches is hun specifieke kennis van de branche. Hij of zij weet wat er leeft en welke functies, opleidingen of mogelijkheden er zijn. Belangrijk om te weten is dat er geen ingewikkelde carrièreproblematiek hoeft te zijn om een OOMT-coach in te schakelen.

OOMT biedt loopbaancoaches voor professionals in de autobranche - Automobielmanagement.nl

OOMT biedt loopbaancoaches voor professionals in de autobranche

Vakmensen in de mobiliteitsbranche die zich verder willen ontwikkelen, kunnen daarbij kosteloos assistentie krijgen van Stichting OOMT.

OOMT biedt loopbaancoaches voor professionals in de autobranche

De loopbaancoaches van OOMT kunnen zowel werkgevers als werknemers helpen zich te blijven ontwikkelen op hun vakgebied. De loopbaancoaches stimuleren medewerkers om met plezier en uitdaging te blijven werken tot hun 67e door zichzelf te ontwikkelen op hun vakgebied, zoals techniek, werkplaatsmanagement of sales. Maar ondersteunen ook bij veranderingen in de onderlinge communicatie, de samenwerking in het team of bij iets wat het werk leuker of interessanter maakt.

Duidelijke behoefte

Het project is een gezamenlijk initiatief van BOVAG, Unie Services, FNV Metaal en CNV Vakmensen. Na een korte evaluatie zijn de coaches weer van start en de aanvragen komen alweer binnen. "Binnen de branche zien wij een duidelijke behoefte bij bedrijven en vakmensen aan persoonlijke ondersteuning bij het inrichten van hun toekomst", aldus Betsie Brink, Directeur OOMT. "Daar zijn wij als fonds voor en samen met alle partners slaan we de handen graag in één om dit project mogelijk te maken."

Kennis van de branche

Bijzonder aan de OOMT loopbaancoaches is hun specifieke kennis van de branche. Hij of zij weet wat er leeft en welke functies, opleidingen of mogelijkheden er zijn. Belangrijk om te weten is dat er geen ingewikkelde carrièreproblematiek hoeft te zijn om een OOMT-coach in te schakelen.