Frank Vos gaat VOC verlaten

Vakopleiding Carrosseriebedrijf (VOC) en het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor het Carrosseriebedrijf (OOC) krijgen een nieuwe directeur. Dit heeft het bestuur van VOC bekend gemaakt. Frank Vos zal de organisatie per 1 mei 2017 verlaten. Naar opvolging wordt gezocht.

Frank Vos gaat VOC verlaten

Dit heeft het bestuur van VOC bekend gemaakt. Frank Vos zal de organisatie per 1 mei 2017 verlaten. Naar opvolging wordt gezocht.

OOC en VOC ontvlechten
De aanstelling van een nieuwe directeur volgt op veranderingen in wettelijke taken. De VOC en OOC worden ontvlecht en Focwa gaat een meer ondernemende koers varen. "Dit maakt ook organisatorische aanpassingen bij VOC en OOC noodzakelijk", aldus VOC. "Voor beide Stichtingen komt er een nieuwe directeur."

Ook wordt het VOC bestuur ontbonden en omgevormd tot een Raad van Toezicht. Dit alles moet leiden tot meer slagkracht voor VOC, om succesvol met de steeds veranderende markt om te kunnen gaan.

VOC nieuwe stijl
Met deze veranderingen gaat VOC nieuwe stijl van start, na een moeilijke periode tijdens de crisis en na het wegvallen van de wettelijke taken. Na "enkele niet te vermijden besluiten in 2012 en 2015" is er nu weer sprake van voorzichtige groei in omzet en worden er weer zwarte cijfers geschreven.
VOC nieuwe stijl krijgt een sterkere focus op de wensen in de markt en passende oplossingen voor een toekomstbestendige branche. De aan te stellen nieuwe directeur moet dit proces in goede banen gaan leiden.

Frank Vos gaat VOC verlaten - Automobielmanagement.nl

Frank Vos gaat VOC verlaten

Vakopleiding Carrosseriebedrijf (VOC) en het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor het Carrosseriebedrijf (OOC) krijgen een nieuwe directeur. Dit heeft het bestuur van VOC bekend gemaakt. Frank Vos zal de organisatie per 1 mei 2017 verlaten. Naar opvolging wordt gezocht.

Frank Vos gaat VOC verlaten

Dit heeft het bestuur van VOC bekend gemaakt. Frank Vos zal de organisatie per 1 mei 2017 verlaten. Naar opvolging wordt gezocht.

OOC en VOC ontvlechten
De aanstelling van een nieuwe directeur volgt op veranderingen in wettelijke taken. De VOC en OOC worden ontvlecht en Focwa gaat een meer ondernemende koers varen. "Dit maakt ook organisatorische aanpassingen bij VOC en OOC noodzakelijk", aldus VOC. "Voor beide Stichtingen komt er een nieuwe directeur."

Ook wordt het VOC bestuur ontbonden en omgevormd tot een Raad van Toezicht. Dit alles moet leiden tot meer slagkracht voor VOC, om succesvol met de steeds veranderende markt om te kunnen gaan.

VOC nieuwe stijl
Met deze veranderingen gaat VOC nieuwe stijl van start, na een moeilijke periode tijdens de crisis en na het wegvallen van de wettelijke taken. Na "enkele niet te vermijden besluiten in 2012 en 2015" is er nu weer sprake van voorzichtige groei in omzet en worden er weer zwarte cijfers geschreven.
VOC nieuwe stijl krijgt een sterkere focus op de wensen in de markt en passende oplossingen voor een toekomstbestendige branche. De aan te stellen nieuwe directeur moet dit proces in goede banen gaan leiden.