Dit laat ARN weten. Volgens De Jong is het nu een natuurlijk moment om zich te beraden op de volgende stap in zijn carrière. De recyclingprestaties zijn gestegen en de kosten gedaald. Daarmee is ARN in een nieuwe fase beland, zo laat hij weten. "De focus ligt nu op het behouden van de recyclingprestatie. Daar ligt niet mijn uitdaging". De komende tijd zal duidelijk worden hoe en wanneer Arie de Jong deze volgende stap zal gaan zetten. 

Ontwikkeling fabriek Tiel

De Jong is 8 jaar werkzaam geweest bij ARN, waarvan 6 jaar als algemeen directeur. In deze functie heeft hij het voortouw genomen in de ontwikkeling en realisatie van een Post Shredder fabriek in Tiel. Deze fabriek verwerkt de laatste resten van een afgedankte auto, na demontage door het autodemontagebedrijf en het vermalen in een shredder, tot hernieuwde grondstoffen voor hergebruik."