Oprichter Clem Dickmann is blij met de komst van Ter Haar. "We kennen Hans al jaren als commercieel en financieel expert binnen de automotive sector. Met zijn komst zijn we voortaan nog beter in staat om invulling te geven aan de consultancy-behoefte bij de diverse doelgroepen binnen de automotive-sector.
Hans ter Haar studeerde commerciële economie en marketing (NIMA-C). Ook volgde hij de leergang controlling en de opleiding tot registeradviseur bedrijfsopvolging (RAB). In 1990 begon zijn automotive-carrière als marketingmanager bedrijfswagens bij Mercedes-Benz Nederland. Als CFO, interim CEO en managing director aftersales heeft hij daar diepgaande kennis en ervaring opgedaan in vrijwel alle deelgebieden binnen de automotive-sector, zowel op wholesale- als op dealerniveau.

Aumacon werd in 2002 opgericht door de voormalig CEO van Hyundai Nederland Clem Dickmann en is gevestigd aan het Rapenburg 27 in Leiden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding