George Wels nieuwe commercieel directeur Multilease

George Wels is 1 mei gestart bij Multilease in Den Haag als Commercieel Directeur. George (48) is verantwoordelijk voor de klantrelaties en stuurt de afdelingen Commercie, Business Development en Marketing aan. Daarbij heeft hij een prominente rol in de verdere ontwikkeling van Multilease naar een duurzame mobiliteitspartner.

george wels

Al ruim 20 jaar is George Wels actief binnen de automotive branche, met name op het gebied van leasing, fleet management en outsourcing. De afgelopen 15 jaar bekleedde hij bij TÜV SÜD diverse functies waaronder directieposities op het gebied van commercieel en operationeel management.

De ervaring die George heeft opgedaan in de zakelijke dienstverlening zal worden ingezet om de service verder te ontwikkelen en de klanttevredenheid te verhogen.

George Wels nieuwe commercieel directeur Multilease - Automobielmanagement.nl

George Wels nieuwe commercieel directeur Multilease

George Wels is 1 mei gestart bij Multilease in Den Haag als Commercieel Directeur. George (48) is verantwoordelijk voor de klantrelaties en stuurt de afdelingen Commercie, Business Development en Marketing aan. Daarbij heeft hij een prominente rol in de verdere ontwikkeling van Multilease naar een duurzame mobiliteitspartner.

george wels

Al ruim 20 jaar is George Wels actief binnen de automotive branche, met name op het gebied van leasing, fleet management en outsourcing. De afgelopen 15 jaar bekleedde hij bij TÜV SÜD diverse functies waaronder directieposities op het gebied van commercieel en operationeel management.

De ervaring die George heeft opgedaan in de zakelijke dienstverlening zal worden ingezet om de service verder te ontwikkelen en de klanttevredenheid te verhogen.