Barten is zijn hele carrière al actief in de zakelijke dienstverlening. Na zijn opleiding aan de Hoge Hotelschool in Maastricht, vervulde hij verschillende operationele-, management- en directiefuncties bij ISS Facility Services.

Voor zijn aanstelling bij Business Lease Nederland was Barten werkzaam als algemeen directeur bij HECTAS Facility Services. Centraal in zijn carrière staan dienstverlening, cultuurverandering en klantfocus.

‘Ontzorgen staat centraal’

"In de facility branche draait het net als in de mobiliteitsbranche om klanten! Ontzorgen staat daar in centraal. Met die gedachte wil ik de organisatie dan ook graag nog verder brengen; zowel op werknemer- als klantniveau. De transformatie van leasemaatschappij naar mobiliteitspartner is door Business Lease al ingezet, maar de komende tijd gaan we daar nog meer stappen in zetten."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding