Diederik Barten algemeen directeur Business Lease Nederland

Diederik Barten (44) is door mobility provider Business Lease Nederland aangesteld als algemeen directeur. Hij volgt Vincent Peeters op, die nu als CEO verantwoordelijk is voor Business Lease Group B.V.

Diederik Barten algemeen directeur Business Lease Nederland

Barten is zijn hele carrière al actief in de zakelijke dienstverlening. Na zijn opleiding aan de Hoge Hotelschool in Maastricht, vervulde hij verschillende operationele-, management- en directiefuncties bij ISS Facility Services.

Voor zijn aanstelling bij Business Lease Nederland was Barten werkzaam als algemeen directeur bij HECTAS Facility Services. Centraal in zijn carrière staan dienstverlening, cultuurverandering en klantfocus.

‘Ontzorgen staat centraal’

"In de facility branche draait het net als in de mobiliteitsbranche om klanten! Ontzorgen staat daar in centraal. Met die gedachte wil ik de organisatie dan ook graag nog verder brengen; zowel op werknemer- als klantniveau. De transformatie van leasemaatschappij naar mobiliteitspartner is door Business Lease al ingezet, maar de komende tijd gaan we daar nog meer stappen in zetten."

Diederik Barten algemeen directeur Business Lease Nederland - Automobielmanagement.nl

Diederik Barten algemeen directeur Business Lease Nederland

Diederik Barten (44) is door mobility provider Business Lease Nederland aangesteld als algemeen directeur. Hij volgt Vincent Peeters op, die nu als CEO verantwoordelijk is voor Business Lease Group B.V.

Diederik Barten algemeen directeur Business Lease Nederland

Barten is zijn hele carrière al actief in de zakelijke dienstverlening. Na zijn opleiding aan de Hoge Hotelschool in Maastricht, vervulde hij verschillende operationele-, management- en directiefuncties bij ISS Facility Services.

Voor zijn aanstelling bij Business Lease Nederland was Barten werkzaam als algemeen directeur bij HECTAS Facility Services. Centraal in zijn carrière staan dienstverlening, cultuurverandering en klantfocus.

‘Ontzorgen staat centraal’

"In de facility branche draait het net als in de mobiliteitsbranche om klanten! Ontzorgen staat daar in centraal. Met die gedachte wil ik de organisatie dan ook graag nog verder brengen; zowel op werknemer- als klantniveau. De transformatie van leasemaatschappij naar mobiliteitspartner is door Business Lease al ingezet, maar de komende tijd gaan we daar nog meer stappen in zetten."