VW of America benoemt Stephanie C. Davis tot ‘compliance officer’

Volkswagen Group of America heeft Stephanie C. Davis benoemd tot Chief Compliance Officer.

VW of America benoemt Stephanie C. Davis tot 'compliance officer'

Zij is er in die functie verantwoordelijk voor dat de autofabrikant integer handelt en binnen de wettelijke regels blijft. Davies valt rechtstreeks onder president en CEO Hinrich J. Wöbcken. Ze was tot nu toe directeur van de National Forensic Practice van KPMG LLP in Washington D.C en kan bogen op meer dan tien jaar ervaring met de ontwikkeling, implementatie en monitoring van compliance-programma’s en -processen bij Amerikaanse bedrijven en instellingen. Davies heeft gestudeerd aan de universiteiten van Fairfax County, Virginia, Oxford, Ohio en Coral Gables, Florida.

VW of America benoemt Stephanie C. Davis tot ‘compliance officer’ - Automobielmanagement.nl

VW of America benoemt Stephanie C. Davis tot ‘compliance officer’

Volkswagen Group of America heeft Stephanie C. Davis benoemd tot Chief Compliance Officer.

VW of America benoemt Stephanie C. Davis tot 'compliance officer'

Zij is er in die functie verantwoordelijk voor dat de autofabrikant integer handelt en binnen de wettelijke regels blijft. Davies valt rechtstreeks onder president en CEO Hinrich J. Wöbcken. Ze was tot nu toe directeur van de National Forensic Practice van KPMG LLP in Washington D.C en kan bogen op meer dan tien jaar ervaring met de ontwikkeling, implementatie en monitoring van compliance-programma’s en -processen bij Amerikaanse bedrijven en instellingen. Davies heeft gestudeerd aan de universiteiten van Fairfax County, Virginia, Oxford, Ohio en Coral Gables, Florida.