Tegelijkertijd wordt Eric Siewers met ingang van juli aanstaande benoemd tot directeur sales Benelux. Siewers komt terug van Sixt en zal het Hertz Benelux salesteam gaan leiden, en neemt de plaats van Oudshoorn Spaargaren in.

Door bovengenoemde aanpassingen meent Hertz een duidelijke richting aan te geven door volop in te zetten op groei en nieuwe vormen van (deel)autoverhuur, mobiliteit en minilease.

Met de merken Thrifty en Dollar zullen tevens relatief nieuwe marktsegmenten worden toegevoegd.
Hertz zet in op ‘langdurige rentals ter vervanging van lange leasecontracten en solide oplossingen bij besteding van een mobiliteitsbudget’, zo laat de autoverhuurder weten. Hertz 24/7 is dankzij geheel nieuwe technologie erop gericht een stevige plaats in het zakelijke deelauto segment te verwerven.

Hertz voert in de Benelux de merken Hertz, Dollar, Thrifty en Hertz 24/7.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding