Francien van der Wal wordt cfo Bovag

Francien van der Wal (45) treedt op 15 augustus aan als financieel directeur bij de Bovag.

Francien van der Wal wordt cfo Bovag

Samen met algemeen directeur Peter Niesink vormt ze vanaf die datum de statutaire directie. Tevens zal Van der Wal toetreden tot het verenigingsbestuur van de belangenvereniging.

Francien van der Wal is afgestudeerd registeraccountant en begon haar carrière bij KPMG, PGGM en HLB Blömer. Daarna vervolgde ze haar loopbaan als manager finance bij IG&H Consulting en als COO/CFO bij Rabobank Utrechtse Waarden e.o.

Bertho Eckhardt, algemeen voorzitter: "Met Francien halen we een ervaren financieel directeur in huis die ons verder kan helpen met de stappen op weg naar een toekomstbestendige Bovag. Francien zal zowel binnen de vereniging als extern aan de slag gaan, in diverse vertegenwoordigende rollen."

Francien van der Wal wordt cfo Bovag - Automobielmanagement.nl

Francien van der Wal wordt cfo Bovag

Francien van der Wal (45) treedt op 15 augustus aan als financieel directeur bij de Bovag.

Francien van der Wal wordt cfo Bovag

Samen met algemeen directeur Peter Niesink vormt ze vanaf die datum de statutaire directie. Tevens zal Van der Wal toetreden tot het verenigingsbestuur van de belangenvereniging.

Francien van der Wal is afgestudeerd registeraccountant en begon haar carrière bij KPMG, PGGM en HLB Blömer. Daarna vervolgde ze haar loopbaan als manager finance bij IG&H Consulting en als COO/CFO bij Rabobank Utrechtse Waarden e.o.

Bertho Eckhardt, algemeen voorzitter: "Met Francien halen we een ervaren financieel directeur in huis die ons verder kan helpen met de stappen op weg naar een toekomstbestendige Bovag. Francien zal zowel binnen de vereniging als extern aan de slag gaan, in diverse vertegenwoordigende rollen."