In beide nieuwe posities, ‘proposities’ en ‘dealermanagement’, staat versnellen van de organisatie en verbetering van de marktpositie centraal.

Vincent Jorritsma, afkomstig van Webuildretail, zal zijn opgedane ervaring en marketing expertise per september inzetten op de functie van general manager proposities & innovatie. In de afgelopen drie jaar heeft Jorritsma bij start-up Webuildretail van Innovam de automotive retail ondersteund in hun commerciële performance verbetering. Hij zal als adviseur aan Innovam verbonden blijven. Daarvoor was hij werkzaam bij Essent in diverse commerciële rollen.

Geordy Bloem, general manager Lexus bij Louwman & Parqui, zal per 1 augustus de functie van general manager dealermanagement & innovatie gaan invullen. Bloem heeft in het verleden ook zelf een dealerbedrijf geleid. De ervaring en expertise van Bloem op zowel wholesale als retailniveau zal bijdragen aan het verder versterken van de saleskracht van de Suzuki organisatie in Nederland.