Roel de Bijl is toegetreden tot het directieteam; hij is benoemd tot ‘director network operations’, verantwoordelijk voor de Brezanketen in Nederland en België. De Bijl heeft een uitgebreide ervaring in zakelijke en technische dienstverlening o.a. voor MotracLinde en Coca Cola Enterprises.

Tegelijkertijd is Frank Doorenbos benoemd tot ‘director innovation & business development’: Na de flinke investeringen van PartsPoints moederbedrijf, AutoBinck Group, in o.a. Smart Mobility zal innovatie ook in de bestaande bedrijven veel managementaandacht vergen.

Als laatste zal met ingang van 1 juli 2017 Fred Kamphuis in dienst treden in de functie van ‘projectmanager TECH360′. Het nieuwe PartsPointconcept TECH360 is een volledig technisch ondersteuningsprogramma voor het autobedrijf. Voor deze functie heeft Kamphuis uitgebreide en relevante ervaring: in zijn vorige functie was hij als marketing manager concepts verantwoordelijk voor de opzet van technische trainingsprogramma’s voor het autobedrijf.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding