Erik Nooij naar XPOfleet

Erik Nooij is op 1 juli begonnen als senior sales manager van het Belgische XPOfleet, leverancier van wagenparkbeheersoftware. Nooij zal verantwoordelijk zijn voor het verstevigen van de marktpositie van XPOfleet in Nederland.

erik nooij

Na ruim vijf jaar actief te zijn geweest als commercieel manager bij AutoleaseWereld heeft Erik Nooij die rol nu ingeruild voor een functie als senior sales manager bij XPOfleet.

Nooij is al jarenlang bekend met de wereld van automotive, zakelijke mobiliteit en wagenparkbeheer in het algemeen en ziet uit naar deze nieuwe uitdaging.

"Ik heb ruim vijf jaar met veel plezier gewerkt voor AutoleaseWereld en daar veel goede en plezierige contacten opgedaan. Nu werd het echter tijd voor iets nieuws en ik ben blij dat ik bij XPOfleet de kans krijg mijn kwaliteiten verder te benutten."

Erik Nooij naar XPOfleet - Automobielmanagement.nl

Erik Nooij naar XPOfleet

Erik Nooij is op 1 juli begonnen als senior sales manager van het Belgische XPOfleet, leverancier van wagenparkbeheersoftware. Nooij zal verantwoordelijk zijn voor het verstevigen van de marktpositie van XPOfleet in Nederland.

erik nooij

Na ruim vijf jaar actief te zijn geweest als commercieel manager bij AutoleaseWereld heeft Erik Nooij die rol nu ingeruild voor een functie als senior sales manager bij XPOfleet.

Nooij is al jarenlang bekend met de wereld van automotive, zakelijke mobiliteit en wagenparkbeheer in het algemeen en ziet uit naar deze nieuwe uitdaging.

"Ik heb ruim vijf jaar met veel plezier gewerkt voor AutoleaseWereld en daar veel goede en plezierige contacten opgedaan. Nu werd het echter tijd voor iets nieuws en ik ben blij dat ik bij XPOfleet de kans krijg mijn kwaliteiten verder te benutten."