Jeroen van Hooff nieuwe directeur Easyfairs Nederland

Jeroen van Hooff is benoemd als nieuwe managing director van Easyfairs Nederland, de organisator van beurzen waar ook Evenementenhal deel van uit maakt.

Jeroen van Hooff nieuwe directeur Easyfairs Nederland

Van Hooff (46) zal in de verdere integratie van deze merken een belangrijke rol spelen. Hij begint op 1 oktober 2017 bij Easyfairs, maar is nu nog werkzaam als bestuurslid van ManpowerGroup Nederland. Hij zal een belangrijke rol gaan spelen in de verdere integratie van Easyfairs en de Evenementenhal: "Deze merken zijn met succes samengevoegd tot één bedrijfsentiteit in Nederland", aldus Eric Everhard, oprichter en CEO van Easyfairs. "Wij hebben in de afgelopen maanden een heldere organisatiestructuur weten neer te zetten. De benoeming van Jeroen maakt het plaatje compleet."

Cornelien Baijens en Martine Bramer-Bekmann zijn al in april reeds aangesteld als business unit directors om alle evenementen en beurzen van Easyfairs en Evenementenhal in Gorinchem, Hardenberg en Venray in goede banen te leiden. Van Hooff verheugt zich op zijn nieuwe uitdaging: "Sinds de overname van Evenementenhal behoort Easyfairs wereldwijd tot de top 20 van de beurzen- en evenementenbranche. Het is mijn streven om het bedrijf tot de nummer 1 in Nederland te maken."

Jeroen van Hooff nieuwe directeur Easyfairs Nederland - Automobielmanagement.nl

Jeroen van Hooff nieuwe directeur Easyfairs Nederland

Jeroen van Hooff is benoemd als nieuwe managing director van Easyfairs Nederland, de organisator van beurzen waar ook Evenementenhal deel van uit maakt.

Jeroen van Hooff nieuwe directeur Easyfairs Nederland

Van Hooff (46) zal in de verdere integratie van deze merken een belangrijke rol spelen. Hij begint op 1 oktober 2017 bij Easyfairs, maar is nu nog werkzaam als bestuurslid van ManpowerGroup Nederland. Hij zal een belangrijke rol gaan spelen in de verdere integratie van Easyfairs en de Evenementenhal: "Deze merken zijn met succes samengevoegd tot één bedrijfsentiteit in Nederland", aldus Eric Everhard, oprichter en CEO van Easyfairs. "Wij hebben in de afgelopen maanden een heldere organisatiestructuur weten neer te zetten. De benoeming van Jeroen maakt het plaatje compleet."

Cornelien Baijens en Martine Bramer-Bekmann zijn al in april reeds aangesteld als business unit directors om alle evenementen en beurzen van Easyfairs en Evenementenhal in Gorinchem, Hardenberg en Venray in goede banen te leiden. Van Hooff verheugt zich op zijn nieuwe uitdaging: "Sinds de overname van Evenementenhal behoort Easyfairs wereldwijd tot de top 20 van de beurzen- en evenementenbranche. Het is mijn streven om het bedrijf tot de nummer 1 in Nederland te maken."