Dick Tiekstra nieuwe penningmeester Focwa

Dick Tiekstra (66) is door de ledenraad van Focwa gekozen als nieuwe penningmeester van Focwa Schadeherstel. Als penningmeester vormt hij samen met voorzitter Peter Brussel en bestuursleden Carli Pellegrom en Mathijs van Leeuwen, het dagelijks bestuur van Focwa Schadeherstel.

Dick Tiekstra nieuwe penningmeester Focwa

Als mede-eigenaar van het individueel opererende schadeherstelbedrijf Carfix Duiven BV in Westervoort kent Dick Tiekstra het reilen en zeilen van schadeherstelland. Daarnaast bouwde hij als accountant gedurende zijn carrière in diverse functies brede financiële ervaring op. Binnen Focwa Schadeherstel zal hij de kennis van het schadeherstel en de ervaring als financieel expert inzetten in de rol van penningmeester.

Opvolging

Als penningmeester volgt Dick Guus van Dreven (Autoschadeherstelgroep) op.

Dick Tiekstra nieuwe penningmeester Focwa - Automobielmanagement.nl

Dick Tiekstra nieuwe penningmeester Focwa

Dick Tiekstra (66) is door de ledenraad van Focwa gekozen als nieuwe penningmeester van Focwa Schadeherstel. Als penningmeester vormt hij samen met voorzitter Peter Brussel en bestuursleden Carli Pellegrom en Mathijs van Leeuwen, het dagelijks bestuur van Focwa Schadeherstel.

Dick Tiekstra nieuwe penningmeester Focwa

Als mede-eigenaar van het individueel opererende schadeherstelbedrijf Carfix Duiven BV in Westervoort kent Dick Tiekstra het reilen en zeilen van schadeherstelland. Daarnaast bouwde hij als accountant gedurende zijn carrière in diverse functies brede financiële ervaring op. Binnen Focwa Schadeherstel zal hij de kennis van het schadeherstel en de ervaring als financieel expert inzetten in de rol van penningmeester.

Opvolging

Als penningmeester volgt Dick Guus van Dreven (Autoschadeherstelgroep) op.