Nederlander Pieter Nota wordt verkoopdirecteur BMW

Pieter Nota (51) wordt per 1 januari opgenomen in de Raad van Bestuur van BMW. De Nederlander wordt daar verantwoordelijk voor de groepsverkoop, het merk BMW en de aftersales.

Hij is de opvolger van de Brit Ian Robertson die met pensioen gaat maar tot half volgend jaar wel verantwoordelijk blijft voor de Britse activiteiten van BMW. Nota is sinds 2010 als Executive Vice-President bij Royal Philips verantwoordelijk voor de marketing en directeur van Personal Health. Voordien was hij lid van de Raad van Bestuur van Beiersdorf. Hij begon zijn loopbaan bij Unilever waar hij werkte in Groot-Brittannië, Polen, Duitsland en ons land.

Nederlander Pieter Nota wordt verkoopdirecteur BMW - Automobielmanagement.nl

Nederlander Pieter Nota wordt verkoopdirecteur BMW

Pieter Nota (51) wordt per 1 januari opgenomen in de Raad van Bestuur van BMW. De Nederlander wordt daar verantwoordelijk voor de groepsverkoop, het merk BMW en de aftersales.

Hij is de opvolger van de Brit Ian Robertson die met pensioen gaat maar tot half volgend jaar wel verantwoordelijk blijft voor de Britse activiteiten van BMW. Nota is sinds 2010 als Executive Vice-President bij Royal Philips verantwoordelijk voor de marketing en directeur van Personal Health. Voordien was hij lid van de Raad van Bestuur van Beiersdorf. Hij begon zijn loopbaan bij Unilever waar hij werkte in Groot-Brittannië, Polen, Duitsland en ons land.