Apollo-Vredestein vernieuwt verkooporganisatie

Apollo Vredestein gaat haar Europese verkooporganisatie aanpassen met het oog op haar ambitieuze groeistrategie.

Het bedrijf start met drie nieuwe clusterdirecteuren: Paul Eidhof, Dimitrios Papadopoulos en Thomas Körpert. Elk van deze clusterdirecteuren wordt verantwoordelijk voor een aantal landen in het Apollo Vredestein netwerk. In deze landen worden ze belast met de implementatie en uitvoering van de sales en groeistrategie van het bedrijf.
 

Europa

Paul Eidhof was voorheen Country Manager voor Nederland, maar wordt nu Cluster Directeur BeNeLux. Thomas Körpert was voorheen Country Manager voor Oostenrijk en is nu benoemd tot Cluster Directeur Central-East Europe. In deze rol is hij verantwoordelijk voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije en Polen. Dimitrios Papadopoulos is nieuw binnen Apollo-Vredestein en is benoemd tot Cluster Directeur voor Noord West Europa (UK, Frankrijk, Spanje en Noord-Europa.

"Deze benoemingen geven onze medewerkers de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen", aldus Matthias Urban, verkoopleider Europa aan wie de nieuwe Cluster Directors direct zullen rapporteren: "Hun expertise zal ons helpen om onze strategische groei te versnellen en de merken Apollo en Vredestein in Europa te laten groeien."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Apollo-Vredestein vernieuwt verkooporganisatie - Automobielmanagement.nl

Apollo-Vredestein vernieuwt verkooporganisatie

Apollo Vredestein gaat haar Europese verkooporganisatie aanpassen met het oog op haar ambitieuze groeistrategie.

Het bedrijf start met drie nieuwe clusterdirecteuren: Paul Eidhof, Dimitrios Papadopoulos en Thomas Körpert. Elk van deze clusterdirecteuren wordt verantwoordelijk voor een aantal landen in het Apollo Vredestein netwerk. In deze landen worden ze belast met de implementatie en uitvoering van de sales en groeistrategie van het bedrijf.
 

Europa

Paul Eidhof was voorheen Country Manager voor Nederland, maar wordt nu Cluster Directeur BeNeLux. Thomas Körpert was voorheen Country Manager voor Oostenrijk en is nu benoemd tot Cluster Directeur Central-East Europe. In deze rol is hij verantwoordelijk voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije en Polen. Dimitrios Papadopoulos is nieuw binnen Apollo-Vredestein en is benoemd tot Cluster Directeur voor Noord West Europa (UK, Frankrijk, Spanje en Noord-Europa.

"Deze benoemingen geven onze medewerkers de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen", aldus Matthias Urban, verkoopleider Europa aan wie de nieuwe Cluster Directors direct zullen rapporteren: "Hun expertise zal ons helpen om onze strategische groei te versnellen en de merken Apollo en Vredestein in Europa te laten groeien."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding