Dat er na dieselgate, de grote problemen in China en de inzakkende verkopen koppen gaan rollen bij Audi is al langere tijd een publiek geheim. Het Duitse Manager Magazin heeft er nu echter ook namen bij gezet. Bij de vertrekkers zou het gaan om directeur productie Hubert Walti, directeur personeelszaken Thomas Sigi, directeur verkoop Dietmar Voggenreiter en financieel directeur Axel Strotbek.  

Positie behouden

Dat betekent dat alleen CEO Rupert Stadler, inkoopdirecteur Bernd Martens en de nieuwe chef ontwikkeling Peter Mertens hun huidige positie behouden. Wel is het zo dat ook de positie van Stadler zelf al enige tijd ter discussie zou staan. Volgens Manager Magazin worden concrete besluiten genomen op de volgende vergadering van de bestuursraad van de VW Groep op 29 september.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding