Christel Reynaerts benoemd tot CEO Alphabet Nederland

Christel Reynaerts (49) wordt per 1 september chief executive officer bij Alphabet Nederland. Zij volgt hiermee Jorge Bautista op die is gevraagd een nieuwe functie te bekleden bij Used Car Business BMW Group America.

Christel is momenteel CEO van Alphabet in België en Luxemburg. Zij startte in 2005 haar carrière bij de BMW Group als ‘general manager international sales and key accountmanagement’ bij Alphabet International. In 2009 werd zij benoemd tot ‘head commercial finance’ bij BMW Financial Services waarna zij in 2012 de functie van ‘head international corporate sales’ voor BMW Group aanvaardde. Sinds 2015 is zij CEO. Erik Swerts, momenteel COO bij Alphabet in België en Luxemburg volgt Christel Reynaerts op als CEO.

De benoeming van Christel Reynaerts is onder voorbehoud van de goedkeuring van de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Erg leuk een vrouw op deze functie in deze automotive mannenwereld!
Gefeliciteerd!
M.Zeeuw-Nissan Zeeuw & Zeeuw

Geplaatst door: Michèle Zeeuw op
Christel Reynaerts benoemd tot CEO Alphabet Nederland - Automobielmanagement.nl

Christel Reynaerts benoemd tot CEO Alphabet Nederland

Christel Reynaerts (49) wordt per 1 september chief executive officer bij Alphabet Nederland. Zij volgt hiermee Jorge Bautista op die is gevraagd een nieuwe functie te bekleden bij Used Car Business BMW Group America.

Christel is momenteel CEO van Alphabet in België en Luxemburg. Zij startte in 2005 haar carrière bij de BMW Group als ‘general manager international sales and key accountmanagement’ bij Alphabet International. In 2009 werd zij benoemd tot ‘head commercial finance’ bij BMW Financial Services waarna zij in 2012 de functie van ‘head international corporate sales’ voor BMW Group aanvaardde. Sinds 2015 is zij CEO. Erik Swerts, momenteel COO bij Alphabet in België en Luxemburg volgt Christel Reynaerts op als CEO.

De benoeming van Christel Reynaerts is onder voorbehoud van de goedkeuring van de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Erg leuk een vrouw op deze functie in deze automotive mannenwereld!
Gefeliciteerd!
M.Zeeuw-Nissan Zeeuw & Zeeuw

Geplaatst door: Michèle Zeeuw op