Schot is daarmee de opvolger van dr Dietmar Voggenreiter. Financiën, IT en Integriteit wordt het werkgebied van Alexander Seitz die voorheen werkte voor Daimler maar sinds 2005 in dienst is van Volkswagen AG waar hij momenteel First Vice-President and Commercial Executive Vice President van het Chinese SAIC is.
Wendelin Göbel, momenteel hoofd van het kantoor van de Board of Management van de Volkswagen Groep, wordt de nieuwe directeur personeelszaken en organisatie terwijl de huidige directeur van Audi in Hongarije Peter Kössler de verantwoordelijk krijgt voor Productie en Logistiek. Kössler was van 2007 tot 2015 al directeur van de grootste fabriek van Audi in Ingolstadt.
Matthias Müller, CEO van de VW-groep en voorzitter van de commissarissen van Audi, neemt wel de moeite de vertrekkende bestuursleden te bedanken voor hun werk. "Zij hebben geholpen om de positieve ontwikkeling van Audi vorm te geven. Audi is de laatste tijd door een moeilijke fase gegaan maar voldoet aan alle voorwaarden om ook in de mobiliteitswereld van morgen succesvol te zijn."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding