Rob van der Hoort naar Heiwegen

Heiwegen Consultancy en Rob van der Hoort gaan samenwerken. Van der Hoort gaat per 1 september als zelfstandig consultant aan de slag.

Rob van der Hoort naar Heiwegen

Hij gaat zich richten op de schademarkt en tevens op interim management en detachering. Heiwegen heeft als HRM partner voor de automotive-branche bewust gekozen voor de ontwikkeling van een aantal marktsegmenten.

"Met de komst van Rob van der Hoort willen we een groei realiseren in de schademarkt en met interim management en detachering. Rob heeft jarenlange ervaring binnen de automotive sector. Zijn kennis en ervaring zijn voor ons belangrijk om de groei van ons bedrijf te kunnen voortzetten. Daarnaast zien we met de huidige vraag en aanbod en de toename van flexibiliteit op de arbeidsmarkt steeds betere mogelijkheden voor interim management en detachering. We zijn blij met de komst van Rob met zijn uitgebreide netwerk en ervaring," zegt directeur Perry van Gerwen.

Van der Hoort heeft onder meer gewerkt als area manager bij Yamaha Motor Europe, commercieel directeur bij Sparta rijwielen, directeur van Nefkens Utrecht en operationeel directeur bij Kroymans Retail Group. De laatste 5 jaar heeft hij zelfstandig gewerkt als interim manager, o.a. als regiomanager bij Care Autoschade vorig jaar.

Rob van der Hoort naar Heiwegen - Automobielmanagement.nl

Rob van der Hoort naar Heiwegen

Heiwegen Consultancy en Rob van der Hoort gaan samenwerken. Van der Hoort gaat per 1 september als zelfstandig consultant aan de slag.

Rob van der Hoort naar Heiwegen

Hij gaat zich richten op de schademarkt en tevens op interim management en detachering. Heiwegen heeft als HRM partner voor de automotive-branche bewust gekozen voor de ontwikkeling van een aantal marktsegmenten.

"Met de komst van Rob van der Hoort willen we een groei realiseren in de schademarkt en met interim management en detachering. Rob heeft jarenlange ervaring binnen de automotive sector. Zijn kennis en ervaring zijn voor ons belangrijk om de groei van ons bedrijf te kunnen voortzetten. Daarnaast zien we met de huidige vraag en aanbod en de toename van flexibiliteit op de arbeidsmarkt steeds betere mogelijkheden voor interim management en detachering. We zijn blij met de komst van Rob met zijn uitgebreide netwerk en ervaring," zegt directeur Perry van Gerwen.

Van der Hoort heeft onder meer gewerkt als area manager bij Yamaha Motor Europe, commercieel directeur bij Sparta rijwielen, directeur van Nefkens Utrecht en operationeel directeur bij Kroymans Retail Group. De laatste 5 jaar heeft hij zelfstandig gewerkt als interim manager, o.a. als regiomanager bij Care Autoschade vorig jaar.