Hiervoor was Van Vulpen werkzaam als manager sales & marketing bij XPOfleet. Daar werd hij opgevolgd door Erik Nooij.

Binnen Mobility Service Finance (MSF) gaat Van Vulpen leiding geven aan de verdere groei van het label dat begin dit jaar werd gestart. Volgens de leasemaatschappij zijn al ruim 250 garagisten aangesloten bij het platform en worden er ruim 10.000 personenauto’s en bedrijfswagens geadverteerd. "MSF moet als online portaal groeien tot de nieuwe standaard in digitale serviceverlening", aldus algemeen directeur Paul Harms van MSN.

Volgens Harms is MSF uniek omdat alle achterliggende processen volledig gedigitaliseerd zijn. Ook de kredietgoedkeuring verloopt geheel automatisch. Dit betekent dat een MKB’er en de leverende garagist binnen 5 minuten uitsluitsel heeft over de aanvraag van het financial leasecontract. "Hiermee is MSF het eerste autoleasebedrijf in Europa dat van A tot Z volledig gedigitaliseerd is."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding