Michiel Westerhof volgt Arnold Hagen op als nieuwe voorzitter AAS

Arnold Hagen wordt eind dit jaar opgevolgd door Michiel Westerhof als nieuwe voorzitter van AAS. Dit laat de schadeketen weten.

Hagen is dit jaar tien jaar voorzitter geweest van AAS. Op dit moment is Westerhof nog secretaris, een functie dit hij sinds 2014 vervulde in het bestuur van de schadeketen. Daarnaast heeft hij ervaring andere met coöperatieve bestuursmodellen, zoals bestuurlijke functies in de Rabobank. Zijn aanstelling als externe voorzitter is voor AAS een belangrijke, eerste stap naar een nieuw bestuursmodel voor de coöperatie.

Autoschade Hagen

Hagen gaat zich na ruim drie termijnen voorzitterschap volledig focussen op zijn eigen schadebedrijf Autoschade Hagen in Apeldoorn. Hij heeft sinds het ontstaan van AAS tien jaar geleden een belangrijke rol gespeeld binnen de keten en zegt na zijn vertrek betrokken te blijven.
AAS Allround Automotive Solutions heeft momenteel 82 leden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Michiel Westerhof volgt Arnold Hagen op als nieuwe voorzitter AAS - Automobielmanagement.nl

Michiel Westerhof volgt Arnold Hagen op als nieuwe voorzitter AAS

Arnold Hagen wordt eind dit jaar opgevolgd door Michiel Westerhof als nieuwe voorzitter van AAS. Dit laat de schadeketen weten.

Hagen is dit jaar tien jaar voorzitter geweest van AAS. Op dit moment is Westerhof nog secretaris, een functie dit hij sinds 2014 vervulde in het bestuur van de schadeketen. Daarnaast heeft hij ervaring andere met coöperatieve bestuursmodellen, zoals bestuurlijke functies in de Rabobank. Zijn aanstelling als externe voorzitter is voor AAS een belangrijke, eerste stap naar een nieuw bestuursmodel voor de coöperatie.

Autoschade Hagen

Hagen gaat zich na ruim drie termijnen voorzitterschap volledig focussen op zijn eigen schadebedrijf Autoschade Hagen in Apeldoorn. Hij heeft sinds het ontstaan van AAS tien jaar geleden een belangrijke rol gespeeld binnen de keten en zegt na zijn vertrek betrokken te blijven.
AAS Allround Automotive Solutions heeft momenteel 82 leden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding