Aitsaid bekleedt per deze datum dezelfde functie voor cluster North (Verenigd Koninkrijk en Ierland). Bourgeois rapporteert aan Jean-Paul Renaux, algemeen directeur bij Renault België Luxemburg en Renault Nederland.

Christian Bourgeois (Straatsburg, 1963) trad in 2000 bij Renault SA in dienst als senior management controller. Twee jaar later werd hij verantwoordelijk voor de resultaatmetingen bij Renault Nissan. In 2005 werd Bourgeois aangesteld als financieel directeur bij Renault Spanje, waarna hij in 2009 terugkeerde naar Renault SA en aan de slag ging als directeur Synthese, Organisatie en Beheersystemen van Engineering. In 2012 groeide hij door tot adjunct-directeur van de Directie Synthese Groepsresultaten; in april 2013 werd hij aangesteld als Europees directeur Reporting & Synthese.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding