Directiewisseling bij Koopman Automotive Solutions

Paul Wortelboer, sinds juni 2016 managing director van Koopman Car Terminal Amsterdam, krijgt per 1 oktober aanstaande ook de leiding over Koopman Automotive Solutions in Born en Dent Art Automotive Solutions in Vilvoorde, België.

Directiewisseling bij Koopman Automotive Solutions

Wortelboer neemt de taken over van Guy van Gaever, die na een dienstverband van vier jaar bij Koopman Logistics Group het bedrijf gaat verlaten.

Alle automotive compounds van Koopman Automotive Solutions in Amsterdam, Born en Vilvoorde vallen nu onder de verantwoordelijkheid van Wortelboer. Paul Wortelboer beschikt over een brede managementervaring, hij werkte onder andere bij Athlon Car Lease Nederland en Volkswagen Pon Financial Services. Ook had hij enkele nationale en internationale leidinggevende functies, daarnaast volgde hij diverse management- en marketingstudies, onder andere aan Nyenrode Business University en INSEAD.

Directiewisseling bij Koopman Automotive Solutions - Automobielmanagement.nl

Directiewisseling bij Koopman Automotive Solutions

Paul Wortelboer, sinds juni 2016 managing director van Koopman Car Terminal Amsterdam, krijgt per 1 oktober aanstaande ook de leiding over Koopman Automotive Solutions in Born en Dent Art Automotive Solutions in Vilvoorde, België.

Directiewisseling bij Koopman Automotive Solutions

Wortelboer neemt de taken over van Guy van Gaever, die na een dienstverband van vier jaar bij Koopman Logistics Group het bedrijf gaat verlaten.

Alle automotive compounds van Koopman Automotive Solutions in Amsterdam, Born en Vilvoorde vallen nu onder de verantwoordelijkheid van Wortelboer. Paul Wortelboer beschikt over een brede managementervaring, hij werkte onder andere bij Athlon Car Lease Nederland en Volkswagen Pon Financial Services. Ook had hij enkele nationale en internationale leidinggevende functies, daarnaast volgde hij diverse management- en marketingstudies, onder andere aan Nyenrode Business University en INSEAD.